Fotorolgordijnen op maat

Fotorolgordijnen op maat

n

Ramen zijn onze ogen waarmee we de wereld zien en waardoor de wereld ons ziet. Het is dus de moeite waard om ervoor te zorgen dat deze ogen er bijzonder uitzien en de interesse wekken van voorbijgangers. We houden ervan om esthetiek te combineren met functionaliteit en daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan fotorolgordijnen gecreëerd.

n

Raamdecoratie

n

Fotorolgordijnen zijn vooral een effectieve raamdecoratie. Hiermee kun je zelfs wanneer ze dicht zitten schitterende uitzichten bewonderen (als je natuurlijk een afbeelding kiest met landschap). De keuze aan motieven is breed maar het is ook mogelijk om een eigen foto te printen.

n

Modern alternatief voor gordijnen

n

Fotorolgordijnen beschermen je, net als traditionele rolgordijnen of gordijnen, tegen een teveel aan zon en de nieuwsgierige blikken van buren. Het verschil zit hem in het unieke karakter en moderne design. Ze passen perfect bij elk interieur, en afhankelijk van de afbeelding die je kiest, zal het resultaat anders zijn.

n

Reclame

n

Afbeeldingen op de buitenkant van het rolgordijn vormen op een eenvoudige manier reclame voor je bedrijf. Het is voldoende om het gordijn uit te rollen zodat voorbijgangers de informatie erop kunnen zien.

Lees ook:  Photo blinds for businesses

n

Hoogstaand aanbod

n

We willen zo veel mogelijk voldoen aan je behoeften en daarom hebben we drie montagemechanismen voor onze rolgordijnen ontwikkeld. Elke van deze mechanismen is eenvoudig te monteren en ziet er goed uit. Je kunt fotorolgordijnen kiezen die op de raamstijl gemonteerd worden, op de wand of het plafond, en ook rolgordijnen met rails. Daarnaast kan elk gordijn gemaakt worden van materiaal dat wel of geen licht doorlaat.

n

Comments are closed.