Foto op glas

Fototegels

Foto’s, waar kun je ze tegenwoordig niet op laten drukken? Foto’s op canvas, aluminium, keukenwanden ( printed glass splashbacks ) en badkamerwanden zijn tegenwoordig enorm populair. Hierdoor komen er steeds meer alternatieven waar je uit kunt kiezen als het gaat om het drukken van foto’s op uiteenlopende ondergronden. Zo zijn er inmiddels ook fototegels. Eigenlijk zegt de naam al precies waar het hier om gaat: foto’s die afgedrukt worden op tegels. Hierbij gaat het niet om één foto per tegel, maar om een grote foto die over meerdere tegels verspreid wordt. Door deze tegels te plaatsen, ontstaat er een mooi groot geheel. Dit kan een unieke look geven aan diverse ruimtes binnen je woning, maar over het algemeen wordt er voor gekozen om fototegels te plaatsen in de badkamer.

Waarom kiezen voor fototegels?

Als je wilt dat jouw badkamer er uit ziet als geen enkele andere badkamer, is de keuze voor fototegels ( credence cuisine ) snel gemaakt. Op deze site heb je de keuze uit een groot assortiment dat bestaat uit diverse opdrukken en motieven voor op de tegels. Je kunt je wel voorstellen dat de foto waarvoor je kiest een grote invloed heeft op de algehele look van je badkamer. Kies daarom iets wat zowel past binnen de gehele badkamer als iets wat naadloos aansluit op jouw smaak. Zo krijg je het beste van beide werelden.

Lees ook:  Badkamer foto achterwand op maat

Daarnaast is het zo dat fototegels naadloos passen binnen een badkamer zonder dat ze hierbij een negatieve impact hebben op bijvoorbeeld de hygiëne binnen deze ruimte. De tegels zijn eenvoudig schoon te houden en ze passen precies. Alles is op maat te maken. Ook het monteren is binnen een handomdraai uitgevoerd. Ook qua look kunnen andere materialen geïmiteerd worden, waardoor de fototegels niet uit de toon vallen. Tevens zijn de fototegels bestendig tegen krassen. Als je jouw badkamer van een onovertroffen uiterlijk wilt voorzien, kies je voor foto op glas.

Comments are closed.