Foto op canvas groot

Foto op canvas groot

Nikkel-Art levert foto’s op canvas in diverse formaten. Als je een foto op canvas bestelt, kies je zelf hoe groot dit doek moet worden. Heb je een grote lege muur in huis, die je graag wil verrijken met een mooi canvasdoek? Dan raden wij je aan een foto op canvas groot of Papier peint te bestellen, die een groot deel van die saaie, witte, lege muur bedekt.

Wat is het grootste formaat van de foto op canvas?

Nikkel-Art kan kleine canvasdoeken bedrukken, maar kan ook grote canvasdoeken voorzien van een mooie foto naar keuze. Het kleinste formaat van een foto op canvas is 20 x 20 centimeter. Heb je een grote lege muur in huis, dan is dit canvasdoek al snel te klein. Wil je echt een statement maken met jouw bedrukte canvasdoek? Dan bestel je het grootste formaat. Het grootste formaat canvasdoek dat NikkelArt voor jou kan bedrukken, heeft de afmetingen 200 x 140 centimeter.

Bij het bestellen van een foto op canvas, kies je zelf welk formaat het doek moet krijgen. Eerst vul je de juiste breedte voor het canvasdoek in. Heb je dit gedaan, dan vul je de juiste hoogte in. De maximale breedte is 200 centimeter en de maximale hoogte is 140 centimeter. Je kunt er ook voor kiezen een iets kleiner canvasdoek te bestellen, bijvoorbeeld van 180 centimeter breed en 120 centimeter hoog.

Lees ook:  Foto op aluminium

Een foto op canvas groot bestellen: drie tips

Wil jij een foto op canvas groot bestellen? Dan geven wij je graag drie praktische tips om de mooiste foto op canvas groot te kopen bij Nikkel Art.

Tip 1: bepaal eerst waar je het canvasdoek op wil hangen. Meet deze muur even goed op en bepaal hoe groot het doek ongeveer moet zijn. Wil je zo veel mogelijk van de witte muur bedekken? Dan bestel je het grootste formaat canvasdoek van papier peint catégories. Wil je een wat groter deel van de witte muur kunnen zien na het ophangen van het doek, dan kies je een iets kleinere maat.

Tip 2: plaats niet zomaar een bestelling, maar controleer of de afmetingen echt kloppen. Neem een meetlint en check op de muur hoe groot jouw canvasdoek precies uit zou vallen.

Tip 3: denk ook na over de dikte van het houten frame. Je kunt een frame van 2 centimeter dik kiezen, maar je kunt ook een dikker frame van 4 centimeter kiezen. De lengte en de breedte van het canvasdoek moeten kloppen, maar de dikte moet ook goed zijn. Laat je inspireren en ontdek papiers peints.

Comments are closed.